שף אסאדו

בשר ממכר, אווירה לוהטת ואקשן בלי הפסקה: שף אסאדו באירועים

אסאדו היא שיטת צליית בשר דרום אמריקנית אהודה הנחשבת לאחד ממקורות הגאווה היותר משמעותיים באזור דרום אמריקה. במהלך השימוש בשיטת צלייה זו נתחי בשר גדולים נצלים על אש חיה במרחק מסוים מהאש, המעניק לבשר את מרקמו החלומי ואת קסמו הכובש. עם הרבה סבלנות אופיינית, עם הרבה רגישות לאופיו של הבשר ועם מומחיות מרובה המכוונת את טמפרטורת הצלייה וקובעת את הרגע המושלם להכרזת "מוכן", בשר שנצלה בשיטת האסאדו מציע חוויה מטריפת חושים לכל חך והופך כל אירוע לחגיגה בלתי שף אסאדונשכחת. בשנים האחרונות, נתחי הבשר הענקיים והרכים המתקבלים לאחר שעות צלייה ממושכות, הפכו את שיטת האסאדו לאטרקציה מרעננת הממוקמת במרכז האירוע, כאשר דוכן אסאדו מרשים ממוקם בנקודה בולטת באולם האירועים ומציג לעיני האורחים את הבשר הנצלה אט אט ומדיף ניחוחות כובשים המגרים את בלוטות הטעם של החוגגים. כאשר הבשר מוכן, כל אחד מהאורחים מוזמן לבחור את הנתח המועדף עליו ולהתענג על טעמו הממכר של הבשר המוגש בלוויית סלטים טריים ומשובחים ומייצר חוויה בלתי נשכחת לאוהדי הבשר המושבעים ולגמרי לא רק.

למי מתאימה עבודה כשף אסאדו?

אז אם בשר מרגש אתכם בכל פעם מחדש, אם מתאים לכם לעבוד בכל פעם בלוקיישן חדש ומפתיע, אם אתם אוהבים להכיר אנשים חדשים, ובכלל, אם אתם אוהבים לשמש ככוכבים לערב אחד בכל ערב מחדש, דוכן האסאדו ממתין רק לכם. דוכן אסאדו מתאים לאירועים אינטימיים בבית, לאירועים קטנים מכל הסוגים, לאירועי יוקרה ואפילו לאירועים בטבע. אז אם מתאים לכם לעבוד ביום אחד על שפת הים, למחרת באולם אירועים נוצץ, למחרת בחצר בית פרטי ולמחרת בגן אירועים, וזאת, תוך חיכוך מתמיד ובלתי פוסק עם קהלים חדשים, מגוונים, מרתקים ומסקרנים, קייטרינג אסאדו לאירועים הוא המקום שלכם.

לפרטים נוספים אתם מוזמנים לבקר באתר מאסטר מיט – קייטרינג אסאדו לאירועים

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן